Consiliere in carieră

Dacă ești în impas, poți obține asistență în procesul de planificare a carierei pe care ți-o dorești.

Un consilier de carieră te va putea ajuta să te descoperi pe tine, să afli ce aptitudini și capacități deții și să vezi ce fel de carieră ți se potrivește mai bine conform personalității, cunoștințelor și abilităților tale.

Prin urmare, dacă te simți dezorientat și nu știi ce carieră să urmezi, te pot ajuta să-ți alegi o direcție profesională viitoare, să-ți creezi un plan propriu și să-ți atingi obiectivele de angajare. Rolul meu de consilier și antrenor de carieră presupune și punerea la dispoziție a unor strategii extrem de utile pe baza cărora poți găsi cu succes un loc de muncă nou sau diferit.

În urma colaborării cu consilierul de carieră:

  • vei putea să evaluezi valorile, interesele și abilitățile carierei; să investighezi opțiunile de carieră; să identifici și să aplici pentru locuri de muncă; să susții cu succes un interviu; să realizezi corespunzător un CV și scrisori de intenție și să te integrezi repede și ușor la noul loc de muncă.
  • vei fi evaluat și ți se vor aplica o varietate de instrumente, inventare de interese și teste de personalitate pentru a identifica opțiunile cele mai potrivite.
  • vei fi ajutat să identifici obstacolele care îți împiedică progresul către stabilirea planurilor de carieră și vei fi instruit cu privire la modalitățile de a depăși aceste provocări.
  • în cazul în care tot amâni și nu reușești să te angajezi în procesul de planificare a carierei sau să finalizezi deciziile din cauza anxietății, depresiei sau a stimei de sine scăzute, poti lucra alături de mine pe aceste probleme până le vei putea depăși.